🧿 1 Yıldır Üye

×
📂Caris Katalog
📂Caris Katalog

Benzersiz bir deneyimle tanışın, hemen şimdi!
Caris; müşteri, tedarikçi ve çalışan memnuniyetine büyük önem veren bir kuruluş olarak bilinir. 1997’de Bayrampaşa’da kurulan firma, başlangıçta metal ve ahşap sandalye üretimiyle faaliyet gösterdi, ardından 2000 yılında ürün yelpazesini genişleterek masa ve masa ayakları üretimine başladı. 2007’de Arnavutköy’de kurulan üretim platformlarıyla sandalye ve masa üretimine geçti.

Bugün, 25000 m2 kapalı üretim alanına sahip olan Caris, İstanbul Arnavuköy’de son teknoloji üretim parkuru ve 270 kişilik personeliyle faaliyet göstermektedir. Firma, İstanbul genelinde kendi markası adı altında birçok noktada satış yapmaktadır. Ayrıca, yurt dışında geniş bir ağa sahip olan Caris, birçok şirketle bayilik statüsünde proje ve üretim konularında iş birliği yapmaktadır. Sektördeki birçok Cafe, Restoran, Otel ve mimari projeye üretim desteği sağlamaktadır. Caris, sürdürülebilirlik, güvenilirlik ve çevreye duyarlılık prensiplerini benimseyerek müşterilerinin ihtiyaçlarını en kaliteli ürün ve hizmetlerle karşılamayı amaçlamaktadır.

volkan cava
volkan cava
5 out of 5 stars
3 ay önce
Titizlik ile calisan bir mekan cok basarili yillardir piyasada belli bir seviyeye ulasmis bir mekan kendi uretimleri ve urunlerde bir sikinti oldugunda direk muhatap bulup sorununuzu cozebiliyorsunuz terci edilir
Birtes tesisat Birtes tesisat
Birtes tesisat Birtes tesisat
5 out of 5 stars
7 ay önce
Mobilya dünyasınin dehası herkes gelip görsün sowrumu
Yorum yaz
×